Prokariaatti Kohtuullisen tasaveroprosentin ja työstä palkitsemisen puolesta

Tasapäistäminen Suomen malliin

Lähes koko Suomen kansa on onnistuneesti aivopesty jo leikkikoulusta alkavalla tasapäistämispropagandalla ja äärikommunistisella peruskoulujärjestelmällä, jossa kaikkien on oltava yhtä tyhmiä. Tasokurssitkin on jo poistettu ja koulua on jatkuvasti helpotettu. Opettajien palkka on kehno, ja se näkyy laskeneessa opetuksen tasossa. Esimerkiksi äidinkieltä ei selvästikään opeteta riittävästi, koska nykyään on hyvin vaikea löytää nuoria henkilöitä, jotka osaisivat edes yhdyssanojen oikeinkirjoituksen. Jo leikkikoulusta kaikkia aletaan puristaa samaan sosiaalidemokraattiseen muottiin, jossa kaikki ihmiset ovat samanlaisia, vaikka todellisuudessa jokainen on erilainen yksilö niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Onhan selvää, että ihmiset ovat esimerkiksi eri pituisia ja painoisia, mutta se on kielletty tosiasia, että puolet kansasta on keskimääräistä tyhmempiä ja puolet keskimääräistä fiksumpia. Sitä ei saa sanoa ääneen, ettei kukaan vain kokisi eriarvoisuutta. Jeesustellaan vain, että kaikilla on samat mahdollisuudet kaikkeen, vaikka ihan oikeasti kaikilla eivät yksinkertaisesti henkiset resurssit riitä esimerkiksi lääkäriksi tai juristiksi opiskeluun.

Tasapäistäminen ei toki ole aivan täydellistä. Jos joku lapsi osoittautuu erityisen lahjakkaaksi urheilussa, löytyy hänelle kyllä erityisvalmennusta ja myöhemmin erikoiskoulut ja muut etuudet. Sen sijaan jos joku lapsi on erityisen lahjakas vaikka matematiikassa, hän joutuu kahlaamaan peruskoulun läpi opetusryhmänsä tyhmimmän tahdilla. Älyllisesti lahjakkaat kannattaa ennemmin puristaa samaan muottiin muiden kanssa, koska he ovat vaarallisia. Hehän saattaisivat jopa aikuisena kyseenalaistaa sosiaalidemokraattisen yhteiskuntamme toimivuuden.

Aivopesussa saadaan ihmiset myös uskomaan, että jos jollakulla on jotain enemmän kuin kaikilla muilla - oli se sitten rahaa tai mitä tahansa muuta - se on automaattisesti väärin. Sellainen asia on joko kiellettävä tai sitä on verotettava tai mieluiten molempia. Jo alakoulussa lapset pumpataan täyteen propagandaa, miten on lottovoitto syntyä Suomeen, vaikka kriittisesti tarkasteltuna asia ei ole lähelläkään sitä.


Pro-äijille ja pro-muijille pro-palkka ja sama kohtuullinen veroprosentti tuloista riippumatta!

etusivu       palaute